Post by georijitipi on Feb 9, 2022 10:21:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fern Flower ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fern Flower IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok növelik a primogemeket ▞▞▞
▞▞▞ Fern Flower 2022 version ▞▞▞
Szórakoztató, de nehezen érthető
Ez egyáltalán nem tetszett. Nem érdekeltek a hirdetések, a hirdetések mind felnőtteknek készültek, és a vezérlők nem az én stílusom. Elég unalmas játszani. Csak sok ugyanaz.
Nem vicces
Fern Flower আর্কেড haq
Ha vásárolni megy, azt írja az alján, és idézem: "buy anyghing to remove adds". Túl kétségbeesett.
Nagyon klassz játék
Nem mindig erzekeli a tapintast huawei p9
Imádom a játékot
Gyönyörű zene és játékmenet!
A vezérlők nem mindig működnek (a karakter nem ugrik minden alkalommal, amikor megérinti a képernyőt)
Ez nem volt olyan jó
Abszolút katasztrófa
Kérjük, készítsen több játékot ebben a művészeti stílusban: 3
Unalmas volt ez a játék. Csak a robbanás miatt játszották.
Jól néz ki, de a kezelőszervek szemetek
Nyugtató zene intenzív játék
Sokkal többet kaptam a legjobbnál, és úgy döntött, hogy összeomlik. Dühös vagyok.
Nagyszerű játék, gyönyörű zenével és egyszerű átjátszással, szuper jó, ha van egy kis szabadidőd, hogy megszabadulj a stressztől, próbáld ki komolyan!
Minden rendben van, de nagyon unalmas
Bár szórakoztató játék, ismétlődővé és unalmassá válik. Ezenkívül a karakterek szó szerint diszkont lovag karakterek. De kissé szórakoztató volt, és eléggé addiktív.
Annyira unalmas
Imádom ezt a játékot, de bosszantó, hogy őzikének hívják a játszható főszereplőt, pedig egy hím szarvas, nem pedig nőstény. Bár értem, megpróbálják esztétikussá tenni az egészet, de őszintén szólva bosszant. Kicsit válogatós vagyok, de akkor is
unalmas
a stílus rendkívül vonzó, de a játékmenet tényleg egyfajta bunkó, és a rengeteg virágot, amit össze kell gyűjtened, őrülten magas. 200+ kell egy új karakterhez, és több mint egy teljes percbe telik, hogy egyetlen virágot szerezzen.
az átkozott nem ugrott át semmit
A zene és a művészet szép volt, de egy idő után már nem tudtam felmenni, és nem ugrott, ha kattintottam.
Jó a producernek, rendben van-e, ha lerajzolom ezt a karaktert, és lilává teszem az amino-ra (arts and o'c)
Nincs történet vagy magyarázat, vagy bármi, csak koppintson, koppintson, koppintson örökké. Soha nem történik semmi érdekes. Az egyetlen dolog, amit szeretek, az a grafika.
nagyon jó, mindenképp letölthető
Rendben van... Kicsit unalmasnak tűnik, és tényleg nincs sok változatosság a játék terén. Csak megy tovább. Ezenkívül egy nagyon kínos hiba... Az üzletben azt írják, hogy "Buy anyghing to remove ads." Komolyan? Nagyra értékelem, hogy időt áldoz erre, de ez nem az én típusú játékom.
Szép grafika, egyszerű, de jó játékmenet, általában nagyon szép. Bár szeretném, ha egy kicsit több lenne a játékban. Esetleg új funkciókat, új karaktereket vezessen be, adjon hozzá egy történetszálat stb.
az ellenőrzés lehetetlen volt. nem ugrik, ha megérintem, és véletlenszerű irányba is ugrik
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arkada mpn
Ez elég jó
biztos vagyok benne, hogy ez egy nagyszerű játék.... ha regisztrálná a csapjaidat, lol, szó szerint nem léphetné át a 40-et, mert a karakter egy láthatatlan falnak ütközött, és nem menne feljebb
Pihentető játék. Semmi kihívást jelentő dolog.
TL;DR: Nem működik jól törött képernyővel. Amennyire én tudom, nem rossz játék, de nem tudtam, hogy a telefonom nem mindig dolgozza fel a koppintásokat. Szerintem ez azért van, mert elromlott a képernyőm, vagy sajnos egy hiba.
Gyönyörű grafika és zene, de az irányítás nem tetszett. A karakter néha az ellenkező irányba ugrik, ahogy megérintem, ami nagyon frusztráló
jó volt szerintem!!😁
Fern Flower আর্কেড haq